Ritualistic Forums

Ritualistic Forums (http://www.ritualistic.com/forums/index.php)
-   SiN Episodes Tech Help (http://www.ritualistic.com/forums/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Unable to access console (http://www.ritualistic.com/forums/showthread.php?t=17465)

Lugubre 05-13-2006 12:49 AM

Unable to access console
 
I've activated the "enable console commands" in the advanced options, but I still can't access it by pressing ~ (the button above tab).

How can I fix this?

The only way I can see the console is by adding -console in the command line when I start the game, but even then once it's closed I have no way of opening it again. Is there a console command to bind the console to something else than ~ ?

Maniac 05-13-2006 01:06 AM

Re: Unable to access console
 
Are you using an american keyboard?

-Maniac

Lugubre 05-13-2006 01:08 AM

Re: Unable to access console
 
Nope, it's a french keyboard, but that shouldn't really matter. I mean, I can access the console juste fine in Half-Life 2.

Michael_Russell 05-13-2006 01:09 AM

Re: Unable to access console
 
Not sure on this one...we didn't touch the code to bring down the console at all.

Lugubre 05-13-2006 01:11 AM

Re: Unable to access console
 
Quote:

Originally posted by Michael_Russell:
Not sure on this one...we didn't touch the code to bring down the console at all.

Well, could I bypass the problem by binding the console to a different key? There must be a command for that. Like I said, I can access the console by adding -console in the command line.

Michael_Russell 05-13-2006 01:14 AM

Re: Unable to access console
 
If you look in your "sin episodes emergence\se1\cfg" folder, there is a file named "config.cfg".

If you open that, you should see a line that says something like:

bind "`" "toggleconsole"

If you edit that line, you should be able to remap.

Lugubre 05-13-2006 01:33 AM

Re: Unable to access console
 
Quote:

Originally posted by Michael_Russell:
If you look in your "sin episodes emergencese1cfg" folder, there is a file named "config.cfg".

If you open that, you should see a line that says something like:

bind "`" "toggleconsole"

If you edit that line, you should be able to remap.

I looked in the config.cfg file and the funny thing is that the toggleconsole binds were already set correctly... yet they didn't work. If I try to modify the cfg it seems to just reset itself upon the game's startup.

But I was able to change the binds through the ingame console. So it's all good now. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]

Psykomanius 05-13-2006 08:57 AM

Re: Unable to access console
 
Find "sin episodes emergence\se1\autoexec.cfg".
And add this:

con_enable "1"
bind "\" toggleconsole

Now, it works [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]


All times are GMT -5. The time now is 02:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.