Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: timeames85
Forum: SiN Episodes Tech Help 05-13-2006, 04:20 AM
Replies: 32
Views: 8,478
Posted By timeames85
Re: Some graphics not rendering properly (skeleton

Fixed here too!


Thanks!! /forums/images/graemlins/grin.gif
Forum: SiN Episodes Tech Help 05-12-2006, 06:09 PM
Replies: 32
Views: 8,478
Posted By timeames85
Re: Some graphics not rendering properly (skeleton)

Here's what I got...

] sv_cheats 1
] mat_configcurrent
width: 1280
height: 1024
m_nForceAnisotropicLevel: 4
aasamples: 4
skipMipLevels: 0
dxSupportLevel: 90
Forum: SiN Episodes Tech Help 05-11-2006, 07:56 PM
Replies: 32
Views: 8,478
Posted By timeames85
Forum: SiN Episodes Tech Help 05-11-2006, 05:20 PM
Replies: 32
Views: 8,478
Posted By timeames85
Re: Some graphics not rendering properly (skeleton

That's what I thought at first, but it's fine running HL: Lost Coast & F.E.A.R... plus the temp never rises above 57C... Strangeness... /forums/images/graemlins/confused.gif
Forum: SiN Episodes Tech Help 05-11-2006, 03:35 PM
Replies: 32
Views: 8,478
Posted By timeames85
Re: Some graphics not rendering properly (skeleton

I think the same thing is happening to me... Have just cleaned and rolled-back to the latest WHQL drivers from nVidia's site, and no luck /forums/images/graemlins/frown.gif

Here are some shots...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.