Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > SiN Episodes > SiN Episodes Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2006, 08:45 PM   #1
10Stars
Rookie
 
Join Date: May 2006
Posts: 16
Default Load screen lock up

Ok i havent had ANY problems with this game until now, no lag nothin.

At this load screen SiN locks up EVERY single time, and when it locks up i have to turn my computer off and restart (when i play games i shut everything else off) So i dont have the ability to Alt+TAB out.


Here is a picture of the screen that it freezes on.

10Stars is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2006, 08:52 PM   #2
Michael_Russell
Roaming QA Ronin
 
Michael_Russell's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 887
Default Re: Load screen lock up

We found this issue.

If you are running a card capable of DirectX 9, please set your system to DX9 until we get the fix up.

Any updates on this bug will be posted here:
http://forums.steampowered.com/forum...hreadid=436238
Michael_Russell is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2006, 08:55 PM   #3
10Stars
Rookie
 
Join Date: May 2006
Posts: 16
Default Re: Load screen lock up

ok now uhh, how excactly do i do that? I have directx 9 installed but it is not set to it for some reason. I am a counter-strike 1.6 die hard and this is the first source engine game i bought.
10Stars is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2006, 08:58 PM   #4
mercurius420
Regular
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 52
Default Re: Load screen lock up

Quote:
Originally posted by 10Stars:
ok now uhh, how excactly do i do that? I have directx 9 installed but it is not set to it for some reason. I am a counter-strike 1.6 die hard and this is the first source engine game i bought.
Going by memory here, but at the Sin: Emergence start up screen select options/ Video/ Advanced Options. Then select the DX level at the bottom right of the menu.
mercurius420 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2006, 09:01 PM   #5
10Stars
Rookie
 
Join Date: May 2006
Posts: 16
Default Re: Load screen lock up

Ok i went to the options and went to change it from 8.1 to 9 but 9 isnt listed. I checked what version i have on my computer and it says directx 9.0 is installed. So i dunno what to do.
10Stars is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2006, 09:04 PM   #6
10Stars
Rookie
 
Join Date: May 2006
Posts: 16
Default Re: Load screen lock up

10Stars is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.