Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Condition Zero & CS Xbox

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-18-2003, 03:12 PM   #26
rootbin
Experienced
 
Join Date: May 2003
Posts: 112
Default Re: Condition Zero

watch out for the BANN HAMMERR
rootbin is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2003, 05:33 PM   #27
Scarcrux
News Editor, Ritualistic
 
Scarcrux's Avatar
 
Join Date: Jan 1999
Location: Hawai'i
Posts: 488
Send a message via ICQ to Scarcrux Send a message via AIM to Scarcrux Send a message via MSN to Scarcrux Send a message via Yahoo to Scarcrux Send a message via Skype™ to Scarcrux
Default Re: Condition Zero

Please use a more descriptive topic title next time.
Scarcrux is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2003, 09:13 PM   #28
d4rksuN
Veteran
 
Join Date: Jun 2003
Location: I was wondering that myself.
Posts: 238
Default Re: Condition Zero

I don't think those crappy, kiddish graphics are what you should expect from the final version of Doom III. Besides, it's an alpha and the graphics are unpolished. That's the perfect example of why ID didn't want the leak to happen.
d4rksuN is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2003, 09:48 PM   #29
enfestid
Veteran
 
Join Date: May 2003
Posts: 428
Default Re: Condition Zero

Actually, Carmack said that the graphics are far along and pretty much what you see is what you get right now. He did say in an earlier interview that the textures should improve, though. I don't think it will look as lifelike or realistic as HL2, though.
enfestid is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2003, 11:50 PM   #30
d4rksuN
Veteran
 
Join Date: Jun 2003
Location: I was wondering that myself.
Posts: 238
Default Re: Condition Zero

Of course it isn't gonna look as good as HL2, but much better than the alpha. Whether or not the graphics are far along, they are still unpolished in the alpha.
d4rksuN is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2003, 11:54 PM   #31
kevin442
Fanboy
 
kevin442's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 813
Default Re: Condition Zero

off subject but can someone tell me what i add into the command line to get console its something like +console.
kevin442 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 12:08 AM   #32
MadOnion
Fanatic
 
Join Date: Mar 2000
Location: Creamy Center of Tomato Onion Soup
Posts: 1,503
Default Re: Condition Zero

-console
MadOnion is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 02:01 AM   #33
d4rksuN
Veteran
 
Join Date: Jun 2003
Location: I was wondering that myself.
Posts: 238
Default Re: Condition Zero

What's off the subject? The entire thread? I would think so.
d4rksuN is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.