Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Star Trek Elite Force II > EF2 Single Player Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2004, 03:59 AM   #1
JeremyInLA
Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2
Default Cheats will not work in MAC, please help!

I have EF2 for Mac. I was using the cheat codes yesterday and everything worked fine. Today in the console I go to type +set ui_console 1 +set cheat 1 and it says +set is an invalid server command. I cannot fix it for the life of me. Can someone please help?
JeremyInLA is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2004, 05:33 AM   #2
badman
Sheep Inspector
 
Join Date: Aug 1999
Location: London, UK
Posts: 4,247
Send a message via ICQ to badman Send a message via AIM to badman Send a message via MSN to badman
Default Re: Cheats will not work in MAC, please help!

When typing commands in the console, the plus sign (+) is not required. That's just for adding commands when calling the game executable.
badman is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 02:24 AM   #3
JeremyInLA
Newbie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2
Default Re: Cheats will not work in MAC, please help!

the codes still do not seem to work. I am not sure why I was able to load the cheats before and not now
JeremyInLA is offline   Reply With Quote
Old 02-29-2004, 07:08 PM   #4
calzador
Veteran
 
calzador's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 234
Default Re: Cheats will not work in MAC, please help!

When your console is enabled you need not to type in "seta ui_console 1".
It's the command to enable console. Easiest way to enable console is to edit your
game config-file with texteditor. It's in base directory and somewhat called like
admin.cfg (in Windows). There is a Cvars section at the end of that file. Here you
can type in commands like these:

seta ui_console "1"
seta ui_minicon "1"
seta cheat "1"
seta developer "1"

and whatever you need. Don't forget to save. When you're not shure with your commands, make
a backup first.
calzador is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2004, 04:53 AM   #5
badman
Sheep Inspector
 
Join Date: Aug 1999
Location: London, UK
Posts: 4,247
Send a message via ICQ to badman Send a message via AIM to badman Send a message via MSN to badman
Default Re: Cheats will not work in MAC, please help!

That should be "seta cheats 1".
badman is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.