Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > SiN Episodes > SiN Episodes Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2006, 12:35 PM   #1
SithLord99
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default crash in U4Labs (not reported)

Hi. I get a crash in U4Labs right after the wagon crashes through the brick wall. I get attacked by soldiers and after a few seconds, the screen goes blank and my computer restarts. This is a constant crash which happens everytime I reload the game at that point. I have all the latest drivers for my computer, which is a Dell Inspiron XPS gen 2 with a NVidia GeForce 6800 video card. Does anybody know a way to fix this? Thanks
SithLord99 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2006, 12:41 PM   #2
Sarkie
Community Moderator
 
Sarkie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 360
Default Re: crash in U4Labs (not reported)

Could you first check the Random Crashes Thread

http://www.ritualistic.com/forums/showflat.php?Cat=&Number=167754&page=0&amp ;view=collapsed&sb=5&o=7&fpart=1

Then could I have some information,
do you know how to make a dxdiag log
do you know how to test if your pc is overheating
do you know how to turn off "Auto Restart" on XP?


Cheers
Sarkie is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2006, 02:11 PM   #3
SithLord99
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default Re: crash in U4Labs (not reported)

I don't know how to do these actions, sorry.
I already checked this thread, unfortunately, the suggestions did not help. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
SithLord99 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.