Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > SiN Episodes > SiN Episodes Tech Help

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-25-2006, 06:24 PM   #1
dj3642
Newbie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default Game wont load after Emergence logo

Does anyone else have these issues?? I have an AMD 2400+ 1 Ghz ,GEforce 5200 video card .. I am using XP Pro but I have also tried Win 98.. and I cannot get this game to play. I have the latest video drivers.. and yet when I click on the Emergence game. I see the GEforce Intro. Then the Emergence Intro. And then the screen simply sits on the logo. What am I doing wrong or what else do it need?? Thanks. i also DO have Zone Alarm as well as Norton. but i have turned off Norton. only leaving Zone alarm on and i stil get the logo and it never moves past this. i get no error. it just stops... one other thing.. i installed the game from DVD but had to go to Steam to download the game. it all went fine. but it just does not work.

Last edited by dj3642 : 10-25-2006 at 06:39 PM.
dj3642 is offline   Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just played "Sin Episodes",... What I think... **spoilers** Graphicsgod SiN Episodes: Emergence 25 10-01-2006 10:05 AM
Known Issues: Please read first. Sarkie SiN Episodes Tech Help 0 07-17-2006 03:54 AM
Game totally messed up Mido SiN Episodes Tech Help 2 05-23-2006 02:52 AM
Game crash at logo blackdreagon SiN Episodes Tech Help 2 05-10-2006 08:40 PM
Can't load game - can't "cmd" zaxxon SiN, SiN Steam & Wages of Sin 1 08-27-2000 09:48 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.