Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > SiN Episodes > SiN Episodes Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-24-2007, 09:41 AM   #1
archerGER
Newbie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default Radek bug and SDK error

The Radek bug is still there in my version of the game. I have purchased and downloaded it via Steam, automatic update is ON. I tried stopping Steam, deleting the clientregistry.blob, restarted Steam, waited until it was updated, and then validated the game cache. I started the game and load the last autosave. When I come to the place where Radek talks to me, the same bug comes up.
I wonder that there is still Exe version 1.0.0.0, is this correct?. So I think I have done all necessary things but the bug stilll appears. Plz help, thanks.


Oh yes I forgot the SDK issue... It never runs, this message comes up:


WTF...

Last edited by archerGER : 06-24-2007 at 09:48 AM.
archerGER is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 09:47 AM   #2
Sarkie
Community Moderator
 
Sarkie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 360
Default Re: Radek bug and SDK error

Please go to your steam folder and find the Sin Episodes folder, and delete everythign except your savegames, and then verify the cache of SiN Episodes.

--------------------
Sarkie
http://sarkies.blogspot.com/
Sarkie is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 09:49 AM   #3
archerGER
Newbie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default Re: Radek bug and SDK error

Will try, thanks
archerGER is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2007, 10:45 AM   #4
archerGER
Newbie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default Re: Radek bug and SDK error

Game is okay now, SDK still doesent work, same error. did the same as with the game to fix it, no result
archerGER is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2007, 02:10 AM   #5
Sarkie
Community Moderator
 
Sarkie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 360
Default Re: Radek bug and SDK error

I'll look into that later, you purged your SDK info ? Or does it not load up at all?

--------------------
Sarkie
http://sarkies.blogspot.com/
Sarkie is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2007, 09:36 AM   #6
archerGER
Newbie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default Re: Radek bug and SDK error

I deleted the folder "sinepisodessdk" and restarted steam. But the same error occurs.
archerGER is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2007, 03:34 AM   #7
Sarkie
Community Moderator
 
Sarkie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 360
Default Re: Radek bug and SDK error

Tried deleting the ClientRegistry.blob

--------------------
Sarkie
http://sarkies.blogspot.com/
Sarkie is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 02:47 AM   #8
game_over
Rookie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 14
Default Re: Radek bug and SDK error

I had a similar problem sometime ago. I tried reinstalling my Seam games in Drive D. Surprsingly, it worked and I am encountering no problems so far.
game_over is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.