Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Star Trek Elite Force II > EF2 Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-20-2004, 05:27 PM   #1
Archer
Newbie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Default EF2 Allready installed

i installed EF2 the other month but after installing the patch i kept getting a error saying that ef2 had to be closed down so i uninstalled it, ive just tried to install it again and it keeps comming up that EF2 is allready installed yet it isnt i checked to see if i had the EF2 file in c:/programmefiles/activsion/EF2 and i havnt infact i havent got anything files related to ef2 at all, can someone help [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
Archer is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2004, 07:52 PM   #2
7o'nine
Fanboy
 
7o'nine's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Canada
Posts: 555
Default Re: EF2 Allready installed

You can try checking this thread:
http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=120192
Specifically, this post: http://www.gamingforums.com/showpost...mp;postcount=5

7
7o'nine is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2004, 12:48 PM   #3
Luke80
Veteran
 
Luke80's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: USS Odyssey-A - Galaxy Class Starship
Posts: 414
Send a message via MSN to Luke80
Default Re: EF2 Allready installed

The Patch does muck up save games.
Maybe it has to do with that.

End Transmission.
Luke80 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2004, 11:40 PM   #4
sasDarkApathy
Experienced
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 112
Default Re: EF2 Allready installed

By any chance are you <EAS> Archer ? [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
sasDarkApathy is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2004, 07:29 AM   #5
synchromesh
Veteran
 
Join Date: Sep 2002
Location: uk
Posts: 457
Default Re: EF2 Allready installed

You cant install it because its still reading the game in the registry.....this is normally caused when either something goes wrong in the uninstall OR the ef2 dir has just been deleted instead of uninstalled using the add and remove program or the official uninstaller.

Its a case of clearing the registry im afraid ???
synchromesh is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.