Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Star Trek Elite Force II > EF2 Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2004, 03:29 PM   #1
Nucleus
Newbie
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Default Missing models, sounds...

Decided to re-play the game after a while, and guess what I get? In-game, the models are invisible, some sounds are missing (voice transmitions), in main menu, the part that is supposed to show enterprise is simply gray.
Any ideas?

Running @
WinXP Pro SP1
AthlonXP 2500@3000
512 DDRAM
Radeon 9600 Pro @ catalyst 4.5

It worked fine, when I first bought it (about 6 months ago I believe)
Nucleus is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2004, 06:13 PM   #2
Tempest
Fanatic
 
Tempest's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: A rift in space and time running through Cardiff
Posts: 1,829
Send a message via MSN to Tempest
Default Re: Missing models, sounds...

Did you install the patch?

whether you did or not read this.
http://www.ritualistic.com//forums/showflat.php?Cat=&Number=151967&page=0&amp ;view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1
Tempest is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2004, 06:36 PM   #3
Nucleus
Newbie
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Default Re: Missing models, sounds...

Checked now, some pak files from cd2 are incorrect in size. When trying to copy em from cd, it fails. Guess theres something with my cd2 :\
Nucleus is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2004, 07:10 PM   #4
badman
Sheep Inspector
 
Join Date: Aug 1999
Location: London, UK
Posts: 4,247
Send a message via ICQ to badman Send a message via AIM to badman Send a message via MSN to badman
Default Re: Missing models, sounds...

Make sure there are no virus scanners (Norton Auto-Protect etc) running in the background. And, just to be on the safe side, check the CD for large scratches and/or dirt. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
badman is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2004, 09:58 AM   #5
Luke80
Veteran
 
Luke80's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: USS Odyssey-A - Galaxy Class Starship
Posts: 414
Send a message via MSN to Luke80
Default Re: Missing models, sounds...

If you have a copied CD, it may have problems.

End Transmission.
Luke80 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.