Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Star Trek Elite Force II > EF2 Single Player Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2003, 01:11 PM   #1
Superrobster
Addict
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Posts: 1,355
Default Help me bind a function.

I was wondering if anybody could help me bind some commands for Elite Force II.

Basically, I'd love a key to press which will toggle "always-run" on and off. Is this possible, and how can I do it?

Thank you. [img]/forums/images/icons/grin.gif[/img]
Superrobster is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 05:36 PM   #2
Superrobster
Addict
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Posts: 1,355
Default Re: Help me bind a function.

Anybody have any idea?
Superrobster is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 05:40 PM   #3
iNARIUS
Veteran
 
Join Date: Apr 2002
Location: USA
Posts: 234
Default Re: Help me bind a function.

have to get home before I can play with it :P

edit: and I'd probably be of little help.
iNARIUS is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 08:03 PM   #4
Superrobster
Addict
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Posts: 1,355
Default Re: Help me bind a function.

Any ideas? CAN it even be done?

I'd like to know before tomorrow morning, if possible - so I can start playing with this useful function [img]/forums/images/icons/grin.gif[/img]
Superrobster is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 08:47 PM   #5
Assim
Fanatic
 
Join Date: Dec 2002
Location: Planet Earth, Milky Way
Posts: 1,957
Default Re: Help me bind a function.

It CAN be done because i know it can be done in EF1. I'll have a look and see if i can find out what the command is.
Assim is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 09:00 PM   #6
[LS]Leodavinci
Fanboy
 
[LS]Leodavinci's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Netherlands
Posts: 595
Default Re: Help me bind a function.

think it has something to do with set cl_run "1" 1 is always run

you should look for QIII binds... found this there:
How do I bind a key to change between always run and always walk?
Add the following line to your autoexec:
bind x "toggle cl_run"



Hope it works
[LS]Leodavinci is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2003, 09:19 PM   #7
AgentTux
Regular
 
Join Date: Mar 2002
Location: TX
Posts: 54
Default Re: Help me bind a function.

You could also do "bind x cl_run !" in EF1 but I don't think it was in Q3 so Ritual may not have carried it over.
AgentTux is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2003, 03:43 AM   #8
Superrobster
Addict
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Posts: 1,355
Default Re: Help me bind a function.

bind x "toggle cl_run"

That worked perfectly! Thank you VERY much guys. [img]/forums/images/icons/grin.gif[/img]
Superrobster is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2003, 04:53 AM   #9
[LS]Leodavinci
Fanboy
 
[LS]Leodavinci's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Netherlands
Posts: 595
Default Re: Help me bind a function.

now send me flowers [img]/forums/images/icons/laugh.gif[/img]
[LS]Leodavinci is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2003, 05:04 AM   #10
UniKorn
Veteran
 
Join Date: Apr 2002
Location: Belgium
Posts: 270
Default Re: Help me bind a function.

Last night he wanted to kiss me, now he wants flowers.... Everything ok Leo? [img]/forums/images/icons/tongue.gif[/img]
UniKorn is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.