Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Condition Zero & CS Xbox

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2003, 10:06 PM   #1
enfestid
Veteran
 
Join Date: May 2003
Posts: 428
Default Quick (Stupid?) Question

Is Condition Zero going to have a set menu resolution? Or will it have a resolution for the in-game resolution that you pick?

In Half-Life it set its resolution to something really low (I honestly can't remember, it's been a while since I've played HL or CS) and my video card had problems with that and different than what you chose for your in-game res.
enfestid is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2003, 10:08 PM   #2
badman
Sheep Inspector
 
Join Date: Aug 1999
Location: London, UK
Posts: 4,247
Send a message via ICQ to badman Send a message via AIM to badman Send a message via MSN to badman
Default Re: Quick (Stupid?) Question

The menu uses the same resolution as the game if I remember correctly.
badman is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2003, 10:11 PM   #3
enfestid
Veteran
 
Join Date: May 2003
Posts: 428
Default Re: Quick (Stupid?) Question

Quote:
The menu uses the same resolution as the game if I remember correctly.
OK, thanks [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
enfestid is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 01:39 AM   #4
FLeK0
Regular
 
Join Date: May 2003
Posts: 55
Default Re: Quick (Stupid?) Question

I think it'll have a vgui2 menu like dod retail, and cs1.6b.
FLeK0 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 10:55 AM   #5
MadOnion
Fanatic
 
Join Date: Mar 2000
Location: Creamy Center of Tomato Onion Soup
Posts: 1,503
Default Re: Quick (Stupid?) Question

Yup. VGUI 2.0 carried over from Steam. The front box art is set as the menu screen background.
MadOnion is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 12:02 PM   #6
Kalabalana
Veteran
 
Join Date: May 2003
Posts: 458
Default Re: Quick (Stupid?) Question

Where do you get this info? WHO ARE YOU! lol, dammit, either you got some sources, or you work for valve-
Kalabalana is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 12:16 PM   #7
badman
Sheep Inspector
 
Join Date: Aug 1999
Location: London, UK
Posts: 4,247
Send a message via ICQ to badman Send a message via AIM to badman Send a message via MSN to badman
Default Re: Quick (Stupid?) Question

Anyone notice that ever since Castle slowed down on his posts, MadOnion has gotten really active? Coincidence? I think not!
badman is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 01:44 PM   #8
kevin442
Fanboy
 
kevin442's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 813
Default Re: Quick (Stupid?) Question

whats that mean (hint) (hint)
kevin442 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 02:13 PM   #9
enfestid
Veteran
 
Join Date: May 2003
Posts: 428
Default Re: Quick (Stupid?) Question

Quote:
Anyone notice that ever since Castle slowed down on his posts, MadOnion has gotten really active? Coincidence? I think not!
I think so--wait, no I don't, I think not.
enfestid is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 02:31 PM   #10
Kalabalana
Veteran
 
Join Date: May 2003
Posts: 458
Default Re: Quick (Stupid?) Question

who's castle?
I'm nub in these forums.
Kalabalana is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2003, 02:44 PM   #11
Crash757
Experienced
 
Crash757's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Latvia
Posts: 127
Default Re: Quick (Stupid?) Question

Castle is one of Ritual level designers.
Crash757 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.