Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Condition Zero & CS Xbox

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2003, 04:38 AM   #26
badman
Sheep Inspector
 
Join Date: Aug 1999
Location: London, UK
Posts: 4,247
Send a message via ICQ to badman Send a message via AIM to badman Send a message via MSN to badman
Default Re: Models?

Zing! Another highly intelligent reply. Only not.
badman is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2003, 06:24 AM   #27
Automator
Veteran
 
Join Date: May 2003
Posts: 401
Default Re: Models?

you just create a models folder in steam\steamapps\your email\counter-strike\cstrike\ . it'll use the files in there instead of the cache. myself, i dont see how they can stop people from copying the cz models into 1.6. they can try i guess.
Automator is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2003, 01:14 PM   #28
zoso
Experienced
 
Join Date: May 2002
Location: Dallas, TX
Posts: 141
Default Re: Models?

Quote:
it was left handed!
this reply doesn't help me at all. i don't know if you mean that the model was left handed in the game when you wanted it to be right handed. or that the source model that you created of the lr300 was on the left-hand side.

anyway. all weapons built should be made as in the left hand side in your source file (i.e. in max, or milkshape or whatever you use.) if you don't create it on the left side then and on the right instead then your model will not show up properly in the game. this may be different for 1.6 i don't know but that's how i made all the models for czero otherwise the weapons would show up on the wrong side.
zoso is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2003, 01:19 PM   #29
Zer0
Fanatic
 
Join Date: Feb 2000
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,712
Default Re: Models?

You disagree Badman?
Zer0 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2003, 08:37 PM   #30
Wolf8218
Veteran
 
Wolf8218's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Texas
Posts: 480
Default Re: Models?

well, obviously what i meant by that is that i am right handed (and selected that in the menu) and the replacement model was left handed
Wolf8218 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2003, 08:30 PM   #31
ildon
Rookie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 24
Default Re: Models?

Quote:
I'm saying that there's a /czero/ as well as a /cstrike/ directory when CZ is installed.

So indeed it seems that you get an upgraded CS installation. I'm not sure what measures have been implemented by Valve to prevent people from simply giving out the updated assets. I suppose it would be possible to have Steam check this kind of stuff and ... correct it, if necessary.
They didn't stop this with the Blue Shift content update. :X
You can still use custom content in Steam by dropping them in the SteamAppsusername@mail.com<game><moddir&g t; directory, and you can get the original content by downloading the dedicated server; it has all the files unpacked. I think (but I'm not sure) that mp_consistency only checks specific files, or puts limits on the files, like the size of the model or something. I know you can still use custom player models in TFC, at least, but I think there is a limit to the bounds of the model, and you can only replace certain specific TFC sprites, etc.
ildon is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2003, 02:04 AM   #32
mFu
Experienced
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 115
Default Re: Models?

Quote:
Yeah, but Valve promised the community to open up 1.6 for custom models.
Valve makes a lot of promises... [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
mFu is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.