Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Star Trek Elite Force II > EF2 Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2004, 05:05 AM   #1
stuart
Newbie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Default pak10.pk3 ?

Hello all
My copy of ef2 will not run, the problem is as in an earlier post of the pk3 files not copying. The problem is the pak10.pk3, only 120 Mb of which will copy. Trying to copy directly from cd to the game folder fails also. Is it possible to obtain a copy of this file anywhere ? Unfortunately it is too late to take the game back to where it was purchased.
TIA
Stuart
stuart is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2004, 05:54 AM   #2
Luke80
Veteran
 
Luke80's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: USS Odyssey-A - Galaxy Class Starship
Posts: 414
Send a message via MSN to Luke80
Default Re: pak10.pk3 ?

I'm sure someone could give stuart a copy of an unmodded pak10.
I'll see if I can.

End Transmission.
Luke80 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2004, 11:22 PM   #3
Tempest
Fanatic
 
Tempest's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: A rift in space and time running through Cardiff
Posts: 1,829
Send a message via MSN to Tempest
Default Re: pak10.pk3 ?

If you pop on over to http://www.eliteforce.com and Talk to either GR (GameRevolt), he can help you out.

or go here to my personal link, and get what you need.

Although id prefer you tried the first one due to bandwidth and DL sppeds being much, much higher at EF.com.
Tempest is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2004, 05:29 AM   #4
stuart
Newbie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Default Re: pak10.pk3 ?

Thanks
I tried GameRevolt, but he couldnt help, so I downloaded
it from your personal link. The game now works perfectly.
Thanks again
Stuart
stuart is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2004, 12:28 PM   #5
Tempest
Fanatic
 
Tempest's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: A rift in space and time running through Cardiff
Posts: 1,829
Send a message via MSN to Tempest
Default Re: pak10.pk3 ?

ok, np.
Tempest is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 07:13 PM   #6
jwb
Newbie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
Default Re: pak10.pk3 ?

Hi,

I'm having exactly the same problem as described above but the link above doesn't seem to work anymore. I've tried looking everywhere but I can't track down a copy of pak10 anywhere. Can anyone help?

Thanks,
John
jwb is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2006, 11:45 PM   #7
Tempest
Fanatic
 
Tempest's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: A rift in space and time running through Cardiff
Posts: 1,829
Send a message via MSN to Tempest
Default Re: pak10.pk3 ?

http://1sws.com/forums/viewtopic.php?p=14135#14135

--------------------
Tempest is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2010, 07:05 PM   #8
fyedka
Newbie
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Default Re: pak10.pk3 ?

So the last post here was from about 4 years ago, but . . . I have the same problem. Can anyone help?
fyedka is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.