Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > Star Trek Elite Force II > EF2 Single Player Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2005, 04:12 PM   #1
Faith
Newbie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Default Can\'t enable mac cheats

I have tried holding the shift key when starting the game, but it didn't work. And when I typed ~ and the console came up I typed in "set cheats 1", it said something about restarting to get the cheats to work, but it didn't. I know I'm doing something wrong, but I don't know what. When am I supposed to hold down the shift key and for how long?? Then what am I supposed to type? Thanks in advance! [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
Faith is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2005, 04:25 PM   #2
Tempest
Fanatic
 
Tempest's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: A rift in space and time running through Cardiff
Posts: 1,829
Send a message via MSN to Tempest
Default Re: Can\'t enable mac cheats

Quote:
exactly type +set developer 1 +set cheats 1

god
give all
noclip
notarget
health ___
maplist
timescale _____
http://www.ritualistic.com/forums/postlist.php?Cat=&Board=ef2_sp&page=&v iew=&sb=5&o=
Tempest is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2005, 01:38 AM   #3
Xenogenetic
Addict
 
Xenogenetic's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Dallas TX
Posts: 1,120
Default Re: Can\'t enable mac cheats

Quote:
Originally posted by Tempest:
Quote:
exactly type +set developer 1 +set cheats 1

god
give all
noclip
notarget
health ___
maplist
timescale _____
http://www.ritualistic.com/forums/postlist.php?Cat=&Board=ef2_sp&page=&v iew=&sb=5&o=
www.microsoft.com

www.linux.com
Xenogenetic is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2005, 02:16 PM   #4
badman
Sheep Inspector
 
Join Date: Aug 1999
Location: London, UK
Posts: 4,247
Send a message via ICQ to badman Send a message via AIM to badman Send a message via MSN to badman
Default Re: Can\'t enable mac cheats

And this post is relevant how?
badman is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2006, 03:16 AM   #5
Zephyr
Newbie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 5
Default Re: Can\'t enable mac cheats

Faith, I have a Mac too. These guys are (no offense) giving you odd information and sites to have scavenger hunts on.

What you do is go ingame (multiplayer or singleplayer) and type set cheats 1. You don't need that developer thing. Then right after that it should say that cheats will activate upon restart. So type restart, let it do its thing, and when it comes back, cheats should be on.

Easy.

--------------------
Zephyr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.