Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > SiN Episodes > SiN Episodes Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2006, 08:00 AM   #1
JTom
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Default Next Level Won\'t Load, I am Simply Stuck

So first I had incredibly terrible stuttering issues that still pop up but I did my best to figure out how to solve on my own. Now I can't even advance to the next level.

I just met the drug dealer Ritek or whatever it is, the evil douche with the goatee. And after the crappy dialogue I'm just stuck there. Can't do a thing.The game doesn't progress and I am stuck in there. Is this a bug or a feature or what is going on?

Truly frustrating :\
JTom is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 08:39 AM   #2
hahnchen
Experienced
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 147
Default Re: Next Level Won\'t Load, I am Simply Stuck

Read the stickied post at the top. This is a known issue and is being worked on.

The only solution so far is to reload the game to before that room, ie before the cart thing.
hahnchen is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 12:32 PM   #3
Smoolio
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Default Re: Next Level Won\'t Load, I am Simply Stuck

Yeah I get that too, cant wait any longer for fix >.< lol

Ive tried the load b4 cart thing many times but never works [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
Smoolio is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 12:42 PM   #4
Michael_Russell
Roaming QA Ronin
 
Michael_Russell's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 887
Default Re: Next Level Won\'t Load, I am Simply Stuck

Smoolio,

Can you please try the following:

Load your save game before the cart.
Drop down the console.
Type in: ai_norebuildgraph "0"
Reload the same save game that you just loaded.

The graph file shipped with the game, but it's possible that the graph is corrupt in your GCF. This will let me know if that is the case.
Michael_Russell is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 03:29 PM   #5
XFAktOR
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Default Re: Next Level Won\'t Load, I am Simply Stuck

ok... same problem here... tried all of the above... and the Node Rebuild Graph mode doesn`t seem to resolve the problem [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] so I`m stuck [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
XFAktOR is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 03:36 PM   #6
Michael_Russell
Roaming QA Ronin
 
Michael_Russell's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Dallas, TX
Posts: 887
Default Re: Next Level Won\'t Load, I am Simply Stuck

As a last workaround, you can drop down the console and type in:

"map se1_u4lab03"

This will reset your dynamic difficulty profile, but you will be able to continue.
Michael_Russell is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.