Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > SiN Episodes > SiN Episodes Tech Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-15-2006, 11:10 PM   #1
Darkowl
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default Changing the display settings

Hello all, ive just picked up Sin Episodes, and was messing around w/ the display settings to test out how much my video card and take and i changed it to a display that my monitor cant support, now i cant change it back cause i cant see the screen anymore. I tried uninstalling it and reinstalling it but the same screen mode is enabled is there a way to change this out of the game. thanks for any help on this
Darkowl is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2006, 11:16 PM   #2
Werewolph
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Default Re: Changing the display settings

Make Sure you haven't got Doublescan enabled in your graphics card options. Other than that, i can help you. Start the game. When you hear music, move your mouse around until you hear the mouseover noise. Make you you have you mouse positioned so you can hear all 4. Go to the third one and Click. Press Tab 8 times. Then press the right arrow key 3 times. Press Tab again. Press the up arrow key. Press Tab 5 more times, then hit spacebar.
Werewolph is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2006, 11:20 PM   #3
Darkowl
Newbie
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default Re: Changing the display settings

Thanks ill give that a go now. /bow
Darkowl is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2006, 03:34 AM   #4
papyfrench
Newbie
 
papyfrench's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: France
Posts: 1
Default Re: Changing the display settings

Hi,

I'm a french newbie guy and i'd the same video settings problem
I found that even uninstalling the game, some information related to video settings were kept in the windows registry:
Look at a:
HKEY_CURRENT_USER\software\valve\source\se1\settin gs

There are two entries:
Set the rigth value for ScreenHeight and ScreenWIdth

Regards
/christian
papyfrench is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2006, 04:44 AM   #5
Sarkie
Community Moderator
 
Sarkie's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 360
Default Re: Changing the display settings

Since it is Source Engine, have a look over at steampowered.com for errors and fixes for example


http://support.steampowered.com/cgi-...hp?p_faqid=242

Sarkie is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.